Despre noi

S.C.MEDCLAS TRADING S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, a carei activitate se desfasoara in domeniul medical. Portofoliul de produse are la baza comercializarea de consumabile ,medicale , piese de schimb pentru echipamente medicale, aparatura medicala
Ca firma, suntem pe piata consumabilelor si echipamentelor medicale din 2005 , ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia, Germania, Korea, Polonia, care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor in Romania.

Oferim consumabile, aparatura, instrumentar si produse medicale necesare unei dotari complete de cabinete, policlinici si spitale pentru principalele specialitati medicale: Medicina de Familie, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Cardiologie, Medicina de Urgenta, Endocrinologie, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Radiologie, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Reumatologie, etc.

Firma noastra are stabilite relatii comerciale cu mai multi distribuitori din Romania , astfel ca produsele noastre sunt promovate pe intreg cuprinsul tarii. Deasemenea suntem interesati in gasirea de noi distribuitori.
Toti furnizorii nostri au implementat standardul de calitate ISO 9001: 2000, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si a reglementarilor legale din Romania.
Pentru a va oferi servicii de calitate firma noastra a implementat standardul ISO 9001: 2000 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Scopul companiei noastre a fost ca serviciile prestate sa fie accesibile medicilor, cabinetelor medicale private, spitalelor, de aceia am promovat produse calitative, pret real, service ireprosabil, garantie si post-garantie adecvata, precum si posibilitati flexibile de achizitionare: in rate, leasing, buy-back.
Si pe viitor vom incerca sa promovam oferte noi si interesante, care speram ca vor corespunde cerintelor si exigentei tuturor medicilor.

 

copyright © MedClas. Toate drepturile rezervate.